HLASUJTE: Nové hřiště na Letné

Podpořte renovaci hřiště mezi ulicemi Kotěrova a Tř. Tomáše Bati a hlasujte na webových stránkách projektu Tvoříme Zlín. Projekt moderního hřiště „Každý si chce hrát“ je jeden z 11ti malých projektů, pro které mohou hlasovat občané Zlína on-line.

Umístění dětského hřiště č. 314 na Letné

Návrh nového dětského hřiště na Letné nám udělal velkou radost. Současný stav nepříliš využívaného hřiště je žalostný a návrh na jeho renovaci vypadá skvěle. Místo nepříliš často sečené zelené plochy zde může vyrůst multifunkční moderní hřiště pro setkávání dětí i dospělých. Podívejte se na fotografie jiných hřišť, které posloužily jako inspirace pro tento návrh:

Podpořit jej můžete i vy svým hlasem v projektu Tvoříme Zlín na webových stránkách www.tvorimezlin.cz, kde občané Zlína vybírají z 11 projektů s rozpočtem do 500.000 Kč a pěti projektů do 1.500.000 Kč. Hlasujte kliknutím na modré tlačítko vpravo nahoře na stránce návrhu Každý si chce hrát.

Máme společně jedinečnou možnost podpořit návrh, který může udělat Letnou zase o trochu lepším místem pro život. Hlasujte proto s námi nejpozději do 8.12.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *