Jak to teď je

💚Milí Letňáci,

slýcháme dotazy, jestli Spolek Letná žije! ještě žije:). Věřte, že ano! Covidová situace nám dala pěkně zabrat, z tohoto důvodu nemáme v harmonogramu žádné hromadné akce.

I tak se ale snažíme dále pro naši čtvrť pracovat, protože nám není lhostejná. Záležitost s plánovanou výstavbou předražených bytů sociálního bydlení ještě není u konce, ač se to tak na první pohled možná může zdát. Přes nemalé množství odůvodněných námitek a připomínek námi najaté právní kanceláře se tomuto projektu „sociální bydlení“ zlínský stavební úřad rozhodl dát zelenou. Vůči jeho rozhodnutí jsme podali stížnost na Krajský úřad ZK a nyní čekáme na oficiální stanovisko.

Zůstaňte prosím s námi, máme v plánu další aktivity pro zvelebení Letné. Budeme vděční za jakékoliv další nápady, připomínky, co by se Vám na Letné líbilo.

Také budeme rádi, když se stanete členem našeho Spolku Letná žije! Stačí přispět symbolických 50 Kč (každá koruna se počítá:)) a připojte se k nám, abyste tak mohli aktivně ovlivňovat věci kolem sebe! Číslo účtu je 2401649643/2010 a jako variabilní symbol prosím použijte číslo svého domu (např. Jan Novák, Mostní 5531 bude VS: 5531), abychom mohli Váš příspěvek snadno přiřadit k Vašemu jménu.

Registrovat se můžete pomocí jednoduchého on-line formuláře, který najdete na našem webu http://www.letna-zije.cz/ – kolonka 👉 Kontakt

K dispozici pro prostudování jsou samozřejmě kompletní stanovy spolku Letná Žije.

O dalších projektech Vás budeme kontinuálně informovat.

Pěkný den všem

Spolek Letná žije!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *