Dostali jsme odpověď k našim připomínkám k rekonstrukci ul. Bří Sousedíků

Odbor dopravy MMZ představil na svém webu variantu rekonstrukce ulice Bří Sousedíků. Ta je podle všeho značně zastaralá a navíc zcela neakceptuje místní poměry. Nejen, že je navrhnuta na velmi starých podkladech, ale v mnoha ohledech působí značně nelogicky. Zjednodušeně by se dalo říci, že město zamýšlí investovat ohromné finanční prostředky do rekonstrukce, která zlikviduje zeleň, zhorší klima, zmenší obyvatelům už tak skromné zahrádky, výrazně ubude parkovacích míst pro obyvatele a řidiči budou poskakovat od jedné výhybny ke druhé.

Proto jsme prostřednictvím skupiny FB Letná žije! https://www.facebook.com/photo?fbid=10160122005362069&set=gm.1053534675125828 oslovili občany Letné, aby se sami vyjádřili k tomuto návrhu rekonstrukce. Na základě vašich připomínek jsme 31.12.2020 jménem Spolku Letná žije! zaslali na odbor dopravy MMZ návrh k rekonstrukci ulice Bří Sousedíků. Tento dopis naleznete pod tímto článkem.

Z důvodu vysoké nemocnosti na tomto odboru jsme se včera dočkali odpovědi, že: „… Na základě již zmíněných připomínek jsme zadali zpracování návrhu možných úprav projektové dokumentace. S výsledkem budete seznámeni.“

Jakmile se dovíme více, budeme vás informovat. Děkujeme, že jste s námi a pomáháte nám vytvářet lepší podmínky pro život v naší krásné malebné čtvrti.

Váš Spolek Letná žije!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *