Ve středu 14. dubna k nám zavítá pan primátor

Po našich opakovaných stížnostech na zanedbanou údržbu a nedostatečné investice do městské části Letná, kdy město roky přehlíží její havarijní stav, se konečně podařilo přesvědčit zástupce města, aby osobně spolu se zástupci Spolku Letná žije! prošli naši čtvrť a diskutovali o problémech, které nás trápí. 


Smyslem setkání je představení problémů zástupcům města, které Letnou tíží, a to v jejím reálném prostředí. Jde zejména o odvod srážkové vody, jehož nefunkčnost se projevuje zejména při větších deštích, včetně problému dlouhodobého zatékání vody do domů, kdy toto SMZ nijak neřeší.
Velkým problémem jsou i praskající rozvody pitné vody (havarijní stav je zejména na ulici Pod Rozhlednou – nutnost rekonstrukce). Místní obyvatelé také dlouhodobě poukazují na havarijní stav kanalizace.


Ukážeme také jak jsou ohrožování obyvatelé horní části ulice Pod Rozhlednou padajícími vzrostlými stromy. Podívali bychom se i na místo, které bychom chtěli přebudovat pro komunitní setkávání Letňáků.

Ukážeme na místě, jak nesmyslné bylo zrušení posypových bedýnek pro zimní údržbu – chceme je jednoznačně vrátit tam, kde byly.Přitom bude užitečné, aby pan primátor se svými zástupci viděli havarijní stav ulic Pod Rozhlednou, Bří Sousedíků a ostatních zanedbaných komunikací. Pana primátora doprovodí vedoucí odboru dopravy Ing. Neulinger a vedoucí odboru městské zeleně Ing. Divoký.

Pokud máte něco na srdci, napište nám prosím email spolek@letna-zije.cz, pokusíme se tyto problémy se zástupci města řešit.  


Váš Spolek Letná žije!💚

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *