Na Letnou zavítal Mikuláš

Letňáci si zpříjemnili první adventní sobotu společným sousedským setkáním. Do střediska Naděje provoněné punčem a domácími dobrotami zavítalo na stovku Letňáků.

Adventní atmosféru navodili malí Letňáčci svým hudebním vystoupením. Hráli moc hezky a pro většinu z nich to bylo vůbec první veřejné vystoupení. Společně jsme si zazpívali koledy a přivolali Mikuláše. Ten přišel se svou bandou a hodným dětem rozdal nadílku.

Tvořiví návštěvníci si odnesli vlastnoručně vyrobené vánoční ozdoby. Na stánku Naděje si zakoupili drobné dárečky. A nejen malí se vyblbli ve fotokoutku.

Součástí programu byla i soutěž o Nejlepší pekařinku Letné. Účastnice donesly své cukroví, které dosud stihly napéct, a odborná porota složená z účastníků besídky pečlivě ochutnávala. Pekařinky, které se umístily na prvních třech příčkách, získaly pěknou odměnu.

Děkujeme středisku Naděje, že nám propůjčilo své prostory, a všem zúčastněným dobrým duším za nezištnou pomoc s organizací. Jsme rádi, že jste přišli a že jsme mohli společně pobesedovat v příjemné přátelské atmosféře v adventním čase.

Fotky z této akce si můžete prohlédnout na níže uvedeném odkaze, heslo i jméno psáno bez diakritiky a malými písmeny:

https://lososak125.rajce.idnes.cz/Mikulas_na_Letne/

jméno: mikulas

heslo: mikulas

Spolek Letná žije!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *